Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Daemon, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο39,00 €
-
Σαντορίνη, Καραμολέγκος
Ασύρτικο18,40 €
-
Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
Montepulciano10,16 €
-
Ammonite 2021
Ασύρτικο68,20 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Sancerre Blanc, La Perriere
Sauvignon Blanc28,23 €
-
Chablis 1er Cru Les Forets Vieilles Vignes
Chardonnay50,10 €
-
Δέκα, Οινογένεσις
Merlot, Ξινόμαυρο17,80 €
-
Barolo D.O.C.G. "Bric del Fiasc", Paolo Scavino
Nebbiolo153,76 €
Akrathos Ερυθρός, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Ξινόμαυρο 100% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικα δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Λαμπερό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Εκφραστικά και πολύπλοκα αρώματα κερασιών, βατόμουρου, τριαντάφυλλου, γλυκών μπαχαρικών αλλα και νότες φυτικότητας. Πυκνό και κομψό στο στόμα, με ζωηρή οξύτητα, εκλεπτυσμένες τανίνες και μακρά επίγευση. Αρμονία Ψητά κόκκινα κρέατα και κυνήγι, κοκκινιστά λευκά και κόκκινα κρέατα, πιάτα με μανιτάρια και ώριμα τυριά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
available
AOC Alsace Gewurztraminer Cuvee Des Folastries, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Gewürztraminer ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Alcohol : 13% vol. Υπολειματικά Σάκχαρα (g/l) : 8,5 g/l Όξύτητα (g/l) : 4,1 g/l Ηλικία Αμπελώνων : 40 έτη Αποδόσεις : 40 hL/ha
available
AOC Alsace Riesling Grand Cru Hengst, Josmeyer
available
AOC Alsace, Pinot Gris D' Alsace Le Fromentau, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Pinot gris ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Περιεκτικότητα σε αλκοόλ : 13,5% vol. Υπολειμματική ζάχαρη (g / l) : 6 g / l Οξύτητα (g / l) : 5,4 g / l Ηλικία αμπέλου : 35 ans Αποδόσεις : 60 hL / εκτάριο
available
Barbaresco Brico Spessa, La Morandina
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: NEBBIOLO Η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται στις αρχές Οκτωβρίου και μετά από 10 ημέρες ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε βαρέλια, με χωρητικότητα 10-20 hl, για περίπου 2 χρόνια. Βαθύ κόκκινο χρώμα με κεραμιδί αποχρώσεις. Στη μύτη έντονο με νότες μαρμελάδας δαμάσκηνου, μικρών μούρων και ένα άγγιγμα μέντας στο τελείωμα. Στο στόμα έντονο με γεμάτο σώμα και ισορροπημένο μεταξύ τανινών και οξύτητας μια ελαφριά επιθετικότητα, προσδιορίζει την προσωπικότητα του κρασιού.
available
Barolo D.O.C.G. "Bric del Fiasc", Paolo Scavino
Η αριστοκρατική και κλασική έκφραση του Nebbiolo που απαιτεί χρόνο για να αναπτύξει όλη την πολυπλοκότητά του είναι το Bric del Fiasc.
available
Barolo D.O.C.G. "Rocche Dell' Annunziata" , Paolo Scavino
To Rocche dell’Annunziata είναι tο Barolo Riserva της οικογένειας Scavino. Ένα ιστορικό, διάσημο "grand cru" από το χωριό La Morra που αγοράστηκε το 1990.
available
CABERNET SAUVIGNON BIO
Βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών συνθέτουν την εικόνα του κρασιού και σε προκαλούν να το γευθείς. Ο σαγηνευτικός χαρακτήρας του συμπληρώνεται από τις βελούδινες ταννίνες στο στόμα και τη μακρά επίγευση. Απολαύστε το στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, με πικάντικες σάλτσες και τυριά με έντονη γεύση.
available
Castiglioni, Marchesi Frescobaldi
Το Castiglioni Chianti είναι ένα κρασί με βαθύ ρουμπίνι κόκκινο με μοβ λεπτομέρειες. Στο στόμα βρίσκουμε νότες κόκκινων μούρων, σταφίδας, και ώριμου δαμάσκηνου σε απόλυτη αρμονία με αρωματική βιολέτα και γεράνι. Ο ουρανίσκος είναι κομψά ισορροπημένος με μακρά επίγευση. Συνοδεύει αρωματισμένα πιάτα με σάλτσα κρέατος, ψητό κοτόπουλο, σοταρισμένο βόειο κρέας με λαχανικά και τυριά παλαίωσης.
available
Costa Del Sole Passito, La Morandina
ΟΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΓΛΥΚΟΣ Ποικιλίες: 60% Moscato, 40% Riesling Μετά από μακρά πίεση, το γλεύκος ζυμώνει για περίπου ένα έτος σε μικρά βαρέλια. Βαθύ κίτρινο χρώμα με χρυσές αποχρώσεις. Στη μύτη είναι έντονο, ζεστό, με νότες βερίκοκων, ροδάκινων, δεντρολίβανου και μαρμελάδας σύκου. Στο στόμα είναι στρογγυλό, με έντονες αρωματικές νότες και φρέσκο τελείωμα. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΚΟΟΛ: 15,5% αλκοόλη και υπολειμματικά σάκχαρα 170 gr / l. Απολαύστε το μόνο του ή με τυριά Langa.
available
Daemon, Ιερόπουλος
Ερυθρός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το κρασί με το οποίο εκφράζεται καλύτερα το οινοποιείο της οικογένειας Ιερόπουλου, συνδυάζοντας την φινέτσα του παρόντος και τη μακροχρόνια παλαίωση, βασισμένη στην τεχνική των κρασιών της Βουργουνδίας..
available