Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Mersault 1er Cru "la piece sous le Bois"
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesChardonnay146,20 €
-
ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ ΕΡΥΘΡΟΣ
Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Grenache/ Garnacha, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες9,32 €
-
Rioja Los Hermanos De Manzanos Crianza, Finca Manzanos
Tempranillo, Grenache/ Garnacha14,40 €
-
Πυρίτης, Καραμολέγκος
Ασύρτικο43,30 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Sacrilege Sancerre Rouge, La Perriere
Pinot Noir73,54 €
-
Άρας, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο15,62 €
-
Σαντορίνη, Καραμολέγκος
Ασύρτικο18,40 €
-
Merlot, La Casada
Merlot8,70 €
Akrathos Ερυθρός, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Ξινόμαυρο 100% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικα δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Λαμπερό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Εκφραστικά και πολύπλοκα αρώματα κερασιών, βατόμουρου, τριαντάφυλλου, γλυκών μπαχαρικών αλλα και νότες φυτικότητας. Πυκνό και κομψό στο στόμα, με ζωηρή οξύτητα, εκλεπτυσμένες τανίνες και μακρά επίγευση. Αρμονία Ψητά κόκκινα κρέατα και κυνήγι, κοκκινιστά λευκά και κόκκινα κρέατα, πιάτα με μανιτάρια και ώριμα τυριά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
available
AOC Alsace Gewurztraminer Cuvee Des Folastries, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Gewürztraminer ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Alcohol : 13% vol. Υπολειματικά Σάκχαρα (g/l) : 8,5 g/l Όξύτητα (g/l) : 4,1 g/l Ηλικία Αμπελώνων : 40 έτη Αποδόσεις : 40 hL/ha
available
AOC Alsace Riesling Grand Cru Hengst, Josmeyer
available
Barbaresco Brico Spessa, La Morandina
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: NEBBIOLO Η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται στις αρχές Οκτωβρίου και μετά από 10 ημέρες ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε βαρέλια, με χωρητικότητα 10-20 hl, για περίπου 2 χρόνια. Βαθύ κόκκινο χρώμα με κεραμιδί αποχρώσεις. Στη μύτη έντονο με νότες μαρμελάδας δαμάσκηνου, μικρών μούρων και ένα άγγιγμα μέντας στο τελείωμα. Στο στόμα έντονο με γεμάτο σώμα και ισορροπημένο μεταξύ τανινών και οξύτητας μια ελαφριά επιθετικότητα, προσδιορίζει την προσωπικότητα του κρασιού.
available
Barolo D.O.C.G. "Bric del Fiasc", Paolo Scavino
Η αριστοκρατική και κλασική έκφραση του Nebbiolo που απαιτεί χρόνο για να αναπτύξει όλη την πολυπλοκότητά του είναι το Bric del Fiasc.
available
Barolo D.O.C.G., Paolo Scavino
Αυτό το Barolo έχει μια ιδιαίτερη αξία για την Scavino και αντιπροσωπεύει την ιστορία και την παράδοση της ανάμειξης διαφορετικών cru Barolo.
available
Biferno Riserva, Tor D. Colle
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Montepulciano, Aglianico Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και οι τανίνες . Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C. Το παραγόμενο κρασί ωρίμασε σε βαρέλια για 18 μήνες και 18 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Λαμπερό και έντονο ρουμπίνι κόκκινο χρώμα. Αυτό το κρασί έχει ένα ευχάριστο, χαρακτηριστικό και αιθέριο μπουκέτο Βελούδινο, ταννικό και ισορροπημένο στον ουρανίσκο Ιδανικό με ψητό κόκκινο και λευκό κρέας, πουλερικά και κυνήγι
available
Bourgogne Blanc, Benjamin Leroux
Αχυροπράσινο χρώμα με χρυσαφένιες ανταύγειες. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα κίτρινων φρούτων, μανιταριών και διακριτικού ξύλου. Το στόμα ακολουθεί τα αρώματα της μύτης. Τέλειο συνοδευτικό για μεγάλα λιπαρά ψάρια, οστρακόδερμα και πουλερικά με λευκές σάλτσες.
available
Chardonnay, M&Z
Λεμόνι κίτρινο και πολύ φωτεινό με αρώματα τροπικών φρούτων. Στο στόμα φρέσκο και μεταξένιο.
available
Daemon, Ιερόπουλος
Ερυθρός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το κρασί με το οποίο εκφράζεται καλύτερα το οινοποιείο της οικογένειας Ιερόπουλου, συνδυάζοντας την φινέτσα του παρόντος και τη μακροχρόνια παλαίωση, βασισμένη στην τεχνική των κρασιών της Βουργουνδίας..
available
available