Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Χρυσόβουλον, Ιερόπουλος
Αγιωργίτικο139,50 €
-
Sangiovese Organico, Boira
Vegan, Organic Bio WinesSangiovese14,95 €
-
Vosne- Romanee, Benjamin Leroux
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesPinot Noir120,50 €
-
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες12,50 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Άρας, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο15,62 €
-
ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ ΕΡΥΘΡΟΣ
Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Grenache/ Garnacha, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες9,32 €
Akrathos Ερυθρός, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Ξινόμαυρο 100% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικα δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Λαμπερό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Εκφραστικά και πολύπλοκα αρώματα κερασιών, βατόμουρου, τριαντάφυλλου, γλυκών μπαχαρικών αλλα και νότες φυτικότητας. Πυκνό και κομψό στο στόμα, με ζωηρή οξύτητα, εκλεπτυσμένες τανίνες και μακρά επίγευση. Αρμονία Ψητά κόκκινα κρέατα και κυνήγι, κοκκινιστά λευκά και κόκκινα κρέατα, πιάτα με μανιτάρια και ώριμα τυριά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
available
AOC Alsace Gewurztraminer Cuvee Des Folastries, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Gewürztraminer ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Alcohol : 13% vol. Υπολειματικά Σάκχαρα (g/l) : 8,5 g/l Όξύτητα (g/l) : 4,1 g/l Ηλικία Αμπελώνων : 40 έτη Αποδόσεις : 40 hL/ha
available
AOC Alsace PINOT AUXERROIS "H" VV, JOSMEYER
available
AOC Alsace Riesling Grand Cru Hengst, Josmeyer
available
AOC Alsace, Pinot Gris D' Alsace Le Fromentau, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Pinot gris ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Περιεκτικότητα σε αλκοόλ : 13,5% vol. Υπολειμματική ζάχαρη (g / l) : 6 g / l Οξύτητα (g / l) : 5,4 g / l Ηλικία αμπέλου : 35 ans Αποδόσεις : 60 hL / εκτάριο
available
Biferno Riserva, Tor D. Colle
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Montepulciano, Aglianico Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και οι τανίνες . Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C. Το παραγόμενο κρασί ωρίμασε σε βαρέλια για 18 μήνες και 18 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Λαμπερό και έντονο ρουμπίνι κόκκινο χρώμα. Αυτό το κρασί έχει ένα ευχάριστο, χαρακτηριστικό και αιθέριο μπουκέτο Βελούδινο, ταννικό και ισορροπημένο στον ουρανίσκο Ιδανικό με ψητό κόκκινο και λευκό κρέας, πουλερικά και κυνήγι
available
available
available
Daemon, Ιερόπουλος
Ερυθρός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το κρασί με το οποίο εκφράζεται καλύτερα το οινοποιείο της οικογένειας Ιερόπουλου, συνδυάζοντας την φινέτσα του παρόντος και τη μακροχρόνια παλαίωση, βασισμένη στην τεχνική των κρασιών της Βουργουνδίας..
available
available