Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
CHAMPAGNE PIPER HEIDSIECK VINTAGE 2012
Chardonnay, Pinot Noir77,80 €
-
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
Ασύρτικο, Βιδιανό, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες13,40 €
-
Αγιωργίτικο της Γαίας
Αγιωργίτικο10,60 €
-
Bourgogne Blanc, Benjamin Leroux
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesChardonnay33,26 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Δέκα, Οινογένεσις
Sauvignon Blanc, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες15,30 €
-
Ανατολικός
Αγιωργίτικο20,65 €
-
Chablis Monopole Le Clos du Chateau
Chardonnay35,50 €
-
AOC Alsace PINOT AUXERROIS "H" VV, JOSMEYER
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesPinot Auxerrois40,28 €
ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ BIO
Οίνος Λευκός Ξηρός Βιολογικός Φωτεινό χρώμα, αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών, πλούσιο στόμα και γενναιόδωρο τελείωμα. Απολαύστε το στους 8-10°C, με πιάτα της Μεσογειακής και Ασιατικής κουζίνας.
available
available
Σαντορίνη, Καραμολέγκος
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΟΠ Σαντορίνη Ποικιλία: Ασύρτικο 90% με 10% Αθήρι και Αηδάνι Προέλευση σταφυλιών: Παλιά κυρίως αμπέλια από διάφορες περιοχές του νησιού. Το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχεται από αμπελώνες στις περιοχές του Πύργου, της Έξω Γωνιάς και του Μεγαλοχωρίου ενώ μέρος του από το Ακρωτήρι, το Εμπορείο και τα Φηρά. Οινοποίηση: Κλασική λευκή οινοποίηση με ένα ποσοστό προζυμωτικής εκχύλισης ανάλογα τη χρονιά. Ξεχωριστές δεξαμενές ζύμωσης για την κάθε ποικιλία σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Το τελικό χαρμάνι αποφασίζεται ανάλογα το προφίλ κάθε χρονιάς και ωριμάζει με φίνες και ολόκληρες οινολάσπες για τουλάχιστον 5 μήνες. Περιγραφή: Στη μύτη επικρατούν τα φρουτώδη (αχλάδι, ροδάκινο) και ορυκτά (βρεγμένη πέτρα) αρώματα. Νότες ανθικές όπως γιασεμί και βοτανικές προέρχονται από το ποσοστό του Αθήρι-Αηδάνι προσφέροντας πολυπλοκότητα. Το στόμα είναι πολυδιάσταστο και ευγενικό, με ορυκτότητα και φρουτώδη στοιχεία. Γεμάτο σώμα με την ταυτόχρονη παρουσία φρεσκάδας που προσδίδει στο κρασί έναν κομψά ισορροπημένο χαρακτήρα. Δυνατότητα παλαίωσης: 5-7 χρόνια. Διακρίσεις: 2016: JUDGES SELECTION Greece White/TEXSOM IWA 2017, Χρυσό μετάλλιο στην TEXSOM IWA 2017 2015: Ασημένιο μετάλλιο_18th Mundus Vini, Robert Parker (Mark Squires): 90 2014: Ασημένιο μετάλλιο - Decanter 2015 2013: Ασημένιο μετάλλιο - Decanter 2014, Χρυσό μετάλλιο_ Daejeon Wine Trophy 2014, Χρυσό μετάλλιο_ 14ος Διεθνής Θεσσαλονίκης Σερβίρισμα και συνδυασμός φαγητού: Σερβίρεται στους 9-11°C αποτελώντας τέλειο συνδυασμό με ταρτάρ ψαριού, γεμιστούς λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο, με ψητές καραβίδες, γαρίδες, ή χταπόδι, τηγανητό ή ψητό ψάρι και θαλασσινούς μεζέδες.
available