Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Μοσχοφίλερο Wild Ferment, Γαία
Μοσχοφίλερο13,95 €
-
Δωδέκατος (Blanc De Noir)
Ξινόμαυρο12,50 €
-
Ammonite 2020
VeganΑσύρτικο80,60 €
-
Ammonite 2021
Ασύρτικο68,20 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Ασύρτικο Wild Ferment, Γαία Οινοποιητική
Ασύρτικο31,25 €
-
AOC Alsace Pinot Blanc D' Alsace "Mise Du Printemps", Josmeyer
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesPinot Blanc22,10 €
Ikon Ροζέ, Chateau Hermitags Saint Martin
ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Πιστοποιημένο κρασί βιολογικής καλλιέργειας, εγκεκριμένο από τη vegan society. Ποικιλίες: Grenache, Cinsault Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. μετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει με τις οινολάσπες και στη συνέχεια φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Στη μύτη κυριαρχούν κομψά και σύνθετα αρώματα Στο στόμα είναι απαλό και εμπλουτισμένο με ωραία μεταλλική ακολουθεί μακρά επίγευση.
available
LA PROMESSE DE L' ANGE
Κρασί με κομψά φρουτώδη και ανθικά αρώματα, πλούσιο και μεταλλικό χαρακτήρα στο στόμα και μακρά επίγευση. Σερβίρεται στους 8°C και συνοδεύεται με Ασιατική κουζίνα, foie gras, και ήπια καυτερά πιάτα με κάρυ.
available
Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: MONTEPULCIANO Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και η τανίνες τους. Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C Βαθύ, ρουμπινί-κόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες Ευχάριστο και φρουτώδες μπουκέτο Στο στόμα είναι γεμάτο με μαλακές τανίνες και καλή οξύτητα Ιδανικό με πιάτα ζυμαρικών και κόκκινο κρέας Σερβίρεται στους 18/20 ° C
available
Petali Λευκό, Διαμαντάκης
Πετάλι Ασύρτικο 2020 Η ποικιλία Ασύρτικο είναι μια από τις πιο διαδεδομένες λευκές ποικιλίες σταφυλιού στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ποικιλία προέρχεται από το νησί των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη. Τα τελευταία 25 χρόνια, το Ασύρτικο έχει κατακτήσει και τον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο και πλέον καλλιεργείται τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο όπως είναι η Κρήτη. Το Ασύρτικο είναι μια ποικιλία η οποία μπορεί να καλλιεργηθεί σε συνθήκες αρκετά ξηρές γεγονός που κάνει το νησί της Κρήτης τον ιδανικό τόπο καλλιέργειας.
available
Pinot Grigio, Botter
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Pinot Grigio Τα σταφύλια μεταφέροντα στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Έχει διαυγές χρώμα, στη μύτη διακρίνουμε νότες μήλου με έντονη φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο είναι φρέσκο δροσερό με τυπική γεύση ορυκτών. Σερβίρεται στους 10-12 ° C Ιδανικό ως απεριτίφ και με συνοδεία θαλασσινών
available
available
PRINOS ΡΟΖΕ, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16ο C ενώ ακολουθείται τρίμηνη ωρίμανςη στις οινολάσπες (sur lies fines) πριν την εμφιάλωση. Το χρώμα είναι ανοιχτό κόκκινο που θυμίζει κόκκους ροδιού. Το άρωμα παραπέμπει σε ώριμα κόκκινα φρούτα κυρίως κεράσι με μια ιδέα ροδοπέταλου. Δροσερή και ισορροπημένη γεύση, με λεπτεπίλεπτες τανίνες, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας, επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C. Συνοδεύει παραδοσιακά κρητικά εδέσματα όπως χοχλιοί, πίτες, σαλάτες και ζυμαρικά με ελαφριά σάλτσα ντομάτας.
available
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
available
SAINT GEORGE, ΙΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το νέο ροζέ κρασί μας, από την ποικιλία Αγιωργίτικο.
available
SYRAH BIO
Οίνος Ερυθρός Ξηρός Βιολογικής καλλιέργειας Από την κοσμοπολίτικη ποικιλία Syrah, ένα κρασί με πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων, καφέ και μπαχαρικών και σαγηνευτικό στόμα. Απολαύστε το στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση και γλυκά πικρής σοκολάτας.
available
Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 70% SANGIOVESE, 30% MERLOT Η ζύμωση σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές 3000 λίτρων δρυός Σλαβονίας, σε Θερμοκρασία <28 ° Κελσίου. Η διάρκεια της ζύμωσης διαφέρει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των σταφυλιών κάθε έτους. Το Sangiovese ωριμάζει 24 μήνες σε 500 λίτρα γαλλικής δρυός tonneaux ενώ το Merlot ωριμάζει για 24 μήνες σε 225 λίτρα γαλλικά δρύινα βαρέλια Παλαιώνει για 18 μήνες στη φιάλη
available