Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Νυχτέρι της Γαίας
Ασύρτικο33,48 €
-
Κτήμα Γαίας
Αγιωργίτικο26,78 €
-
Vosne- Romanee, Benjamin Leroux
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesPinot Noir120,50 €
-
Prinos Ερυθρός, Διαμαντάκης
Syrah8,04 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
ΓΑΙΑ S
VeganΑγιωργίτικο, Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες17,75 €
-
Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
Sangiovese, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες63,28 €
-
Sancerre Rouge, La Perriere
Pinot Noir28,23 €
-
SYRAH BIO
Organic Bio WinesSyrah24,33 €
AOC Alsace PINOT AUXERROIS "H" VV, JOSMEYER
available
AOC Alsace, Pinot Gris D' Alsace Le Fromentau, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Pinot gris ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Περιεκτικότητα σε αλκοόλ : 13,5% vol. Υπολειμματική ζάχαρη (g / l) : 6 g / l Οξύτητα (g / l) : 5,4 g / l Ηλικία αμπέλου : 35 ans Αποδόσεις : 60 hL / εκτάριο
available
Bourgogne Blanc, Benjamin Leroux
Αχυροπράσινο χρώμα με χρυσαφένιες ανταύγειες. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα κίτρινων φρούτων, μανιταριών και διακριτικού ξύλου. Το στόμα ακολουθεί τα αρώματα της μύτης. Τέλειο συνοδευτικό για μεγάλα λιπαρά ψάρια, οστρακόδερμα και πουλερικά με λευκές σάλτσες.
available
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
available
available
available
available
Langhe D.O.C. Paolo Scavino
Το Langhe Nebbiolo είναι από 100% Nebbiolo που προέρχεται από τοποθεσίες που ενισχύουν τα πιο αιθέρια αρωματικά και δομημένα Nebbiolo
available