Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
CHAMPAGNE RARE 2006
Chardonnay, Pinot Noir260,47 €
-
Barbaresco Brico Spessa, La Morandina
Nebbiolo54,13 €
-
AOC Alsace PINOT AUXERROIS "H" VV, JOSMEYER
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesPinot Auxerrois40,28 €
-
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
Pecorino10,71 €
Pinot Grigio Organico, Boira
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Ποικιλίες: Pinot Grigio Αυτό το καλά ισορροπημένο Pinot Grigio από την περιοχή του Βένετο προέρχεται από οργανικούς αμπελώνες χαμηλής απόδοσης, οι οποίοι συμβάλλουν στην ένταση και την ωριμότητα. Ακολουθεί τις σύγχρονες μεθόδους της vegan φιλισοφίας τόσο στο αμπέλι όσο και στην κλασική λευκή οινοποίηση. Ανοιχτό κίτρινο χρώμα, έχει ανθικά αρώματα ακακίας και αγιοκλήματος στη μύτη. Ο ουρανίσκος είναι φρέσκος με νότες λεμονιού, λευκού ροδάκινου και πεπόνιου. Τέλειο απεριτιφ, και ιδανικός συνοδός για λευκά κρέατα και θαλασσινά
available
Pinot Grigio, Botter
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Pinot Grigio Τα σταφύλια μεταφέροντα στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Έχει διαυγές χρώμα, στη μύτη διακρίνουμε νότες μήλου με έντονη φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο είναι φρέσκο δροσερό με τυπική γεύση ορυκτών. Σερβίρεται στους 10-12 ° C Ιδανικό ως απεριτίφ και με συνοδεία θαλασσινών
available
available
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
available
Prosecco, Botter
ΑΦΡΩΔΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ, EXTRA DRY Ποκιλίες: Glera Το πιεσμένο γλεύκος αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Η ζύμωση γίνεται με επιλεγμένες ζύμες σε ελεγχόμενη σταθερή θερμοκρασία 18 ° C και ολοκληρώνεται σε 8-10 ημέρες. Μετά από μια περίοδο αποθήκευσης, ο οινοποιός μελετά ένα μιγμα για να επιτύχει το βασικό cuvé του Prosecco Spumante. Στη συνέχεια το κρασί φιλτράρεται και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με την προσθήκη σακχαρόζης και επιλεγμένων ζυμών για τη δεύτερη ζύμωση (μέθοδος Martinotti-Charmat) σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 14-15 ° C. Μόλις το κρασί φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα πίεσης, αλκοόλης και περιεκτικότητας σε ζάχαρη, ψύχεται , φιλτράρεται και ελέγχεται πριν την εμφιάλωση. Ανοιχτό κίτρινο χεώμα με λεπτές φυσαλίδες Σύνθετο μπουκέτο με φρουτώδεις νότες ροδάκινου, πράσινου μήλου και αρώματα ακακίας. Φρέσκο και ελαφρύ στον ουρανίσκο, με ισορροπημένη οξύτητα και σώμα. αρμονική με μακρά επίμονη επίγευση Ιδανικό ως απεριτίφ, ενώ συνοδεύει τέλεια ορεκτικά και πρώτα πιάτα. Επίσης είανι υπέροχο με σούσι, ψάρια και οστρακοειδή.
available