Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Athina Ερυθρός
Merlot5,80 €
-
Μοσχοφίλερο Wild Ferment, Γαία
Μοσχοφίλερο13,95 €
-
ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ BIO
Organic Bio WinesΜαλαγουζιά14,06 €
-
SAINT GEORGE, ΙΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο13,39 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
Sangiovese, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες63,28 €
-
Monograph Αγιωργίτικο- Syrah
VeganΑγιωργίτικο, Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες7,48 €
-
Philosopher, Νέες Χώρες
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο, Ξινόμαυρο, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες15,32 €
-
Κτήμα Ρούσσος Λευκό
Organic Bio WinesΑσύρτικο, Μονεμβασιά, Μαλαγουζιά12,28 €
available
Prinos Ερυθρός, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Syrah Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, με σύντομη εκχύλιση διάρκειας (2 - 2,5 ημέρες), ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται λίγους μήνες μετά την οινοποίηση του. Το χρώμα είναι πορφυρό με ερυθρές ανταύγειες. Στη μύτη φρέσκο, αρωματικό εξαιτίας του έντονου αρωματικού μπουκέτου από μαύρο πιπέρι και βατόμουρο , το οποίο συμπληρώνουν αρώματα βιολέτας χαρακτηριστικό της ποικιλίας Syrah. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια, ζουμερη και βελούδινη υφή στο στόμα.
available
Prinos Λευκός, Διαμαντάκης
PRINOS ΛΕΥΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΠΟΚΙΛΙΕΣ 50% Chardonnay - 50% Malvazia di Candia Aromatica Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Προηγείται προζυμωτική κρυοεκχύλιση και ακολουθεί η αλκοολική ζύμωση στους 17ο C. Πριν την εμφιάλωση το κρασί ωριμάζει για τρεις μήνες μαζί με τις οινολάσπες του (sur lies fines). Λαμπερό κίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Το πλούσιο αρωματικό μπουκέτο εκπλήσσει μόλις το πλησιάζετε στη μύτη. Φρουτώδες και έντονο, με κυρίαρχο το άρωμα ροδάκινου, ανανά αλλά και άνθους λεμονιάς. Στο στόμα, ισορροπημένη οξύτητα και μακριάς διάρκειας επίγευση αφήνοντας μια γεμάτη, φρέσκια και φρουτώδη αίσθηση. Σερβίρεται στους 10 ο C και συνοδεύει μικρά ψάρια, θαλασσινά, πουλερικά, σαλάτες αλλά και φρούτα.
available
PRINOS ΡΟΖΕ, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16ο C ενώ ακολουθείται τρίμηνη ωρίμανςη στις οινολάσπες (sur lies fines) πριν την εμφιάλωση. Το χρώμα είναι ανοιχτό κόκκινο που θυμίζει κόκκους ροδιού. Το άρωμα παραπέμπει σε ώριμα κόκκινα φρούτα κυρίως κεράσι με μια ιδέα ροδοπέταλου. Δροσερή και ισορροπημένη γεύση, με λεπτεπίλεπτες τανίνες, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας, επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C. Συνοδεύει παραδοσιακά κρητικά εδέσματα όπως χοχλιοί, πίτες, σαλάτες και ζυμαρικά με ελαφριά σάλτσα ντομάτας.
available
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
available
Prosecco, Botter
ΑΦΡΩΔΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ, EXTRA DRY Ποκιλίες: Glera Το πιεσμένο γλεύκος αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Η ζύμωση γίνεται με επιλεγμένες ζύμες σε ελεγχόμενη σταθερή θερμοκρασία 18 ° C και ολοκληρώνεται σε 8-10 ημέρες. Μετά από μια περίοδο αποθήκευσης, ο οινοποιός μελετά ένα μιγμα για να επιτύχει το βασικό cuvé του Prosecco Spumante. Στη συνέχεια το κρασί φιλτράρεται και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με την προσθήκη σακχαρόζης και επιλεγμένων ζυμών για τη δεύτερη ζύμωση (μέθοδος Martinotti-Charmat) σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 14-15 ° C. Μόλις το κρασί φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα πίεσης, αλκοόλης και περιεκτικότητας σε ζάχαρη, ψύχεται , φιλτράρεται και ελέγχεται πριν την εμφιάλωση. Ανοιχτό κίτρινο χεώμα με λεπτές φυσαλίδες Σύνθετο μπουκέτο με φρουτώδεις νότες ροδάκινου, πράσινου μήλου και αρώματα ακακίας. Φρέσκο και ελαφρύ στον ουρανίσκο, με ισορροπημένη οξύτητα και σώμα. αρμονική με μακρά επίμονη επίγευση Ιδανικό ως απεριτίφ, ενώ συνοδεύει τέλεια ορεκτικά και πρώτα πιάτα. Επίσης είανι υπέροχο με σούσι, ψάρια και οστρακοειδή.
available
Prosecco, Botter (6 φιάλες)
ΑΦΡΩΔΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ, EXTRA DRY Ποκιλίες: Glera Το πιεσμένο γλεύκος αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Η ζύμωση γίνεται με επιλεγμένες ζύμες σε ελεγχόμενη σταθερή θερμοκρασία 18 ° C και ολοκληρώνεται σε 8-10 ημέρες. Μετά από μια περίοδο αποθήκευσης, ο οινοποιός μελετά ένα μιγμα για να επιτύχει το βασικό cuvé του Prosecco Spumante. Στη συνέχεια το κρασί φιλτράρεται και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με την προσθήκη σακχαρόζης και επιλεγμένων ζυμών για τη δεύτερη ζύμωση (μέθοδος Martinotti-Charmat) σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 14-15 ° C. Μόλις το κρασί φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα πίεσης, αλκοόλης και περιεκτικότητας σε ζάχαρη, ψύχεται , φιλτράρεται και ελέγχεται πριν την εμφιάλωση. Ανοιχτό κίτρινο χεώμα με λεπτές φυσαλίδες Σύνθετο μπουκέτο με φρουτώδεις νότες ροδάκινου, πράσινου μήλου και αρώματα ακακίας. Φρέσκο και ελαφρύ στον ουρανίσκο, με ισορροπημένη οξύτητα και σώμα. αρμονική με μακρά επίμονη επίγευση Ιδανικό ως απεριτίφ, ενώ συνοδεύει τέλεια ορεκτικά και πρώτα πιάτα. Επίσης είανι υπέροχο με σούσι, ψάρια και οστρακοειδή.
available
PROSOPA
Από τις ποικιλίες Φιλέρι, Ροδίτης και Ugni Blanc Λαμπερό χρώμα, αρώματα φρούτων και αγριολούλουδων, ευχάριστη γεύση και δροσερή επίγευση. Σερβίρεται: 8-10 ˚C, συνοδεύει αρμονικά χοιρινά, πουλερικά αλλά και ψάρια και οστρακοειδή.
available
PROSOPA ΕΡΥΘΡΟΣ
Από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon και Merlot Πορφυρό χρώμα, αρωματικές νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών και βελούδινη γεύση. Σερβίρεται: 16-18˚ C, με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας και τυριά.
available
Rioja Gran Reserva, Finca Manzanos
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, Garnacha ALCOHOL 13,50% ΟΞΥΤΗΤΑ 4,7 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 1 g / l ΠΑΛΑΙΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 36 μήνες 70% Γαλλικά 30% Αμερικανικά δρύινα βαρέλια
available