Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Sangiovese Organico, Boira
Vegan, Organic Bio WinesSangiovese14,95 €
-
Prinos Λευκός, Διαμαντάκης
Blends/ Λοιπές Ποικιλίες8,04 €
-
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
Ασύρτικο, Βιδιανό, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες13,40 €
-
Chablis Grand Cru Les Clos
Chardonnay110,00 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Chateauneuf Du Pape, Chateau Mont Redon
Grenache/ Garnacha33,50 €
-
PROSOPA
Blends/ Λοιπές Ποικιλίες7,25 €
-
Chablis Grand Cru Blanchot
Chardonnay107,70 €
-
Ασύρτικο Wild Ferment, Γαία Οινοποιητική
Ασύρτικο31,25 €
Akrathos Ερυθρός, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Ξινόμαυρο 100% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικα δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Λαμπερό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Εκφραστικά και πολύπλοκα αρώματα κερασιών, βατόμουρου, τριαντάφυλλου, γλυκών μπαχαρικών αλλα και νότες φυτικότητας. Πυκνό και κομψό στο στόμα, με ζωηρή οξύτητα, εκλεπτυσμένες τανίνες και μακρά επίγευση. Αρμονία Ψητά κόκκινα κρέατα και κυνήγι, κοκκινιστά λευκά και κόκκινα κρέατα, πιάτα με μανιτάρια και ώριμα τυριά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
available
AOC Alsace Gewurztraminer Cuvee Des Folastries, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Gewürztraminer ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Alcohol : 13% vol. Υπολειματικά Σάκχαρα (g/l) : 8,5 g/l Όξύτητα (g/l) : 4,1 g/l Ηλικία Αμπελώνων : 40 έτη Αποδόσεις : 40 hL/ha
available
AOC Alsace Riesling Grand Cru Hengst, Josmeyer
available
available
Barbera Varmat, La Morandina (1,5 Lt)
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: BARBERA D'ASTI Ζύμωση και παραμονή σε βαρέλια για 18 μήνες. Βαθύ κόκκινο χρώμα. Στη μύτη ισορροπημένο με αρώματα φρούτων του δάσους, μαρμελάδας δαμάσκηνου και σιρόπι αγριοκερασιάς. Στο στόμα έντονο, με γεμάτο σώμα, μαλακές τανίνες και μακρά επίγευση.
available
CABERNET SAUVIGNON
Βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών, βελούδινο στόμα, μεγάλη επίγευση. Απολαύστε στους 16 - 18°C με τυριά ή κόκκινα πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας.
available