Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Chablis Monopole Le Clos du Chateau
Chardonnay35,50 €
-
Ammonite 2020
VeganΑσύρτικο80,60 €
-
36 Magnum (1,5lt)
Cabernet Sauvignon446,40 €
-
Μαλαγουζιά, Εύχαρις
Μαλαγουζιά9,93 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
ΓΑΙΑ S
VeganΑγιωργίτικο, Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες17,75 €
-
Αγιωργίτικο της Γαίας
Αγιωργίτικο10,60 €
-
Μοσχοφίλερο Wild Ferment, Γαία
Μοσχοφίλερο13,95 €
-
Chianti DOCG, Botter
Sangiovese12,67 €
Fairytale Ημίγλυκος, Αχαιών
Μοσχάτο – Μαυροδάφνη Ροζέ κρασί ημίγλυκο Δύο ποικιλίες της Αχαΐας που παράγουν τα διάσημα γλυκά μονοποικιλιακά κρασιά, συνοινοποιούνται αρμονικά σε ένα μοναδικό χαρμάνι, δίνοντας ένα εκλεπτυσμένο ροζέ ημίγλυκο κρασί.
available
Ikon Ροζέ, Chateau Hermitags Saint Martin
ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Πιστοποιημένο κρασί βιολογικής καλλιέργειας, εγκεκριμένο από τη vegan society. Ποικιλίες: Grenache, Cinsault Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. μετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει με τις οινολάσπες και στη συνέχεια φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Στη μύτη κυριαρχούν κομψά και σύνθετα αρώματα Στο στόμα είναι απαλό και εμπλουτισμένο με ωραία μεταλλική ακολουθεί μακρά επίγευση.
available
LA PROMESSE DE L' ANGE
Κρασί με κομψά φρουτώδη και ανθικά αρώματα, πλούσιο και μεταλλικό χαρακτήρα στο στόμα και μακρά επίγευση. Σερβίρεται στους 8°C και συνοδεύεται με Ασιατική κουζίνα, foie gras, και ήπια καυτερά πιάτα με κάρυ.
available
MERLOT BIO
Από την ευγενική ποικιλία Merlot, ένα ιδιαίτερο κρασί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών. Το πορφυρό χρώμα, τα αρώματα βανίλιας και μαύρων φρούτων και η αισθησιακή γεύση του, είναι μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του κρασιού. Απολαύστε στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση και γλυκά πικρής σοκολάτας.
available
Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: MONTEPULCIANO Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και η τανίνες τους. Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C Βαθύ, ρουμπινί-κόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες Ευχάριστο και φρουτώδες μπουκέτο Στο στόμα είναι γεμάτο με μαλακές τανίνες και καλή οξύτητα Ιδανικό με πιάτα ζυμαρικών και κόκκινο κρέας Σερβίρεται στους 18/20 ° C
available
Petali Λευκό, Διαμαντάκης
Πετάλι Ασύρτικο 2020 Η ποικιλία Ασύρτικο είναι μια από τις πιο διαδεδομένες λευκές ποικιλίες σταφυλιού στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ποικιλία προέρχεται από το νησί των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη. Τα τελευταία 25 χρόνια, το Ασύρτικο έχει κατακτήσει και τον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο και πλέον καλλιεργείται τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο όπως είναι η Κρήτη. Το Ασύρτικο είναι μια ποικιλία η οποία μπορεί να καλλιεργηθεί σε συνθήκες αρκετά ξηρές γεγονός που κάνει το νησί της Κρήτης τον ιδανικό τόπο καλλιέργειας.
available
Pinot Grigio, Botter
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Pinot Grigio Τα σταφύλια μεταφέροντα στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Έχει διαυγές χρώμα, στη μύτη διακρίνουμε νότες μήλου με έντονη φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο είναι φρέσκο δροσερό με τυπική γεύση ορυκτών. Σερβίρεται στους 10-12 ° C Ιδανικό ως απεριτίφ και με συνοδεία θαλασσινών
available
available
PRINOS ΡΟΖΕ, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16ο C ενώ ακολουθείται τρίμηνη ωρίμανςη στις οινολάσπες (sur lies fines) πριν την εμφιάλωση. Το χρώμα είναι ανοιχτό κόκκινο που θυμίζει κόκκους ροδιού. Το άρωμα παραπέμπει σε ώριμα κόκκινα φρούτα κυρίως κεράσι με μια ιδέα ροδοπέταλου. Δροσερή και ισορροπημένη γεύση, με λεπτεπίλεπτες τανίνες, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας, επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C. Συνοδεύει παραδοσιακά κρητικά εδέσματα όπως χοχλιοί, πίτες, σαλάτες και ζυμαρικά με ελαφριά σάλτσα ντομάτας.
available
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
available