Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
B Rose, Sainte Beatrice
Grenache Rouge, Cinsault, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες, Carignan18,53 €
-
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
Ασύρτικο, Βιδιανό, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες13,40 €
-
Χρυσόβουλον, Ιερόπουλος
Αγιωργίτικο139,50 €
-
Θαλασσίτης
Ασύρτικο26,23 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Fairytale Ημίγλυκος, Αχαιών
Blends/ Λοιπές Ποικιλίες, Μοσχάτο/Muscat, Μαυροδάφνη9,26 €
-
Ασύρτικο Wild Ferment, Γαία Οινοποιητική
Ασύρτικο31,25 €
-
Βιδιανό, Διαμαντάκης
Βιδιανό8,59 €
-
Chianti DOCG, Botter
Sangiovese12,67 €
Pinot Grigio, Botter
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Pinot Grigio Τα σταφύλια μεταφέροντα στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Έχει διαυγές χρώμα, στη μύτη διακρίνουμε νότες μήλου με έντονη φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο είναι φρέσκο δροσερό με τυπική γεύση ορυκτών. Σερβίρεται στους 10-12 ° C Ιδανικό ως απεριτίφ και με συνοδεία θαλασσινών
available
available
Prinos Λευκός, Διαμαντάκης
PRINOS ΛΕΥΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΠΟΚΙΛΙΕΣ 50% Chardonnay - 50% Malvazia di Candia Aromatica Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Προηγείται προζυμωτική κρυοεκχύλιση και ακολουθεί η αλκοολική ζύμωση στους 17ο C. Πριν την εμφιάλωση το κρασί ωριμάζει για τρεις μήνες μαζί με τις οινολάσπες του (sur lies fines). Λαμπερό κίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Το πλούσιο αρωματικό μπουκέτο εκπλήσσει μόλις το πλησιάζετε στη μύτη. Φρουτώδες και έντονο, με κυρίαρχο το άρωμα ροδάκινου, ανανά αλλά και άνθους λεμονιάς. Στο στόμα, ισορροπημένη οξύτητα και μακριάς διάρκειας επίγευση αφήνοντας μια γεμάτη, φρέσκια και φρουτώδη αίσθηση. Σερβίρεται στους 10 ο C και συνοδεύει μικρά ψάρια, θαλασσινά, πουλερικά, σαλάτες αλλά και φρούτα.
available
PRINOS ΡΟΖΕ, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16ο C ενώ ακολουθείται τρίμηνη ωρίμανςη στις οινολάσπες (sur lies fines) πριν την εμφιάλωση. Το χρώμα είναι ανοιχτό κόκκινο που θυμίζει κόκκους ροδιού. Το άρωμα παραπέμπει σε ώριμα κόκκινα φρούτα κυρίως κεράσι με μια ιδέα ροδοπέταλου. Δροσερή και ισορροπημένη γεύση, με λεπτεπίλεπτες τανίνες, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας, επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C. Συνοδεύει παραδοσιακά κρητικά εδέσματα όπως χοχλιοί, πίτες, σαλάτες και ζυμαρικά με ελαφριά σάλτσα ντομάτας.
available
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
available
PROSOPA
Από τις ποικιλίες Φιλέρι, Ροδίτης και Ugni Blanc Λαμπερό χρώμα, αρώματα φρούτων και αγριολούλουδων, ευχάριστη γεύση και δροσερή επίγευση. Σερβίρεται: 8-10 ˚C, συνοδεύει αρμονικά χοιρινά, πουλερικά αλλά και ψάρια και οστρακοειδή.
available
SAINT GEORGE, ΙΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το νέο ροζέ κρασί μας, από την ποικιλία Αγιωργίτικο.
available