Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
CHAMPAGNE PIPER HEIDSIECK VINTAGE 2012
Chardonnay, Pinot Noir77,80 €
-
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
Ασύρτικο, Βιδιανό, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες13,40 €
-
Αγιωργίτικο της Γαίας
Αγιωργίτικο10,60 €
-
Bourgogne Blanc, Benjamin Leroux
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesChardonnay33,26 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Δέκα, Οινογένεσις
Sauvignon Blanc, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες15,30 €
-
Ανατολικός
Αγιωργίτικο20,65 €
-
Chablis Monopole Le Clos du Chateau
Chardonnay35,50 €
-
AOC Alsace PINOT AUXERROIS "H" VV, JOSMEYER
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesPinot Auxerrois40,28 €
White Wines
Chardonnay, M&Z
Λεμόνι κίτρινο και πολύ φωτεινό με αρώματα τροπικών φρούτων. Στο στόμα φρέσκο και μεταξένιο.
available
available
Meursault, Benjamin Leroux
Chardonnay από την Cote De Baune. Υποκίτρινο χρώμα,στη μύτη έχει πλούσια αρώματα ώριμων φρούτων ενώ στο στόμα εκφράζει την τυπικότητα στης περιοχής δίνοντας μας ένα κομψό Meursault με μακρά επίγευση. Συνοδεύει άριστα λιπαρά ψάρια, οστρακόδεμα και πλούσια λιπαρά τυριά.
available
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: PECORINO Τα σταφύλια μεταφέρονται στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Ένα τραγανό και φρέσκο Pecorino από το Abruzzo, πράσινο λεμόνι με άνθη και αρώματα γκρέιπφρουτ στη μύτη. Ξηρό και τραγανό με οξύτητα εσπεριδοειδών και νότες λευκού ροδάκινου, αχλαδιού και πράσινου μήλου. Μακρά και δροσερή επίγευση. Συνδυάζεται με καλοκαιρινές σαλάτες, ψάρι, ελαφρύ κρέας και ελαφριές σούπες Σερβίρεται δροσερό στους 10/12 °C
available
available