ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

+10%

έως 31/12

 

 

ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ

Στις αποθήκες της Altervino, όλα τα κρασιά συντηρούνται σε ιδανικές συνθήκες, ώστε να φτάνουν στο τραπέζι σας στη ιδανική κατάσταση.

Αν κάποιο προϊόν που λάβατε από την Altervino φτάσει σπασμένο ή αλλοιωμένο, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας! Όλοι οι έλληνες παραγωγοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι πρόθυμοι να σας αντικαταστήσουν το προϊόν.

Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προβληματικό προϊόν παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας (εντός 5 ημερών από την παράδοσή του) προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες (αντικατάσταση φιάλης ή επιστροφή χρημάτων). Σε περίπτωση σπασμένης φιάλης κατά την άφιξη, παρακαλούμε να την φωτογραφίσετε και να μας στείλετε την φωτογραφία προκειμένου να επικοινωνήσουμε με τη μεταφορική εταιρία. Σημαντικό είναι να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς και το δελτίο παραλαβής της μεταφορικής εταιρίας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά 210 (…) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας (…). Παρακαλούμε συμπληρώστε σαν τίτλο του email «Προβληματικό προϊόν».

altervino