ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

+10%

έως 31/12

 

 

ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ

Τώρα πλέον μπορείτε να απολαύσετε τις επιλογές μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και Ευρώπη. Οι παραδόσεις των προϊόντων της Altervino γίνονται στη διεύθυνση που επιθυμείτε στην Ελλάδα εντός 1 - 4 εργάσιμων ημερών και σε προορισμούς του εξωτερικού σε 4 - 8 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Ο τρόπος παράδοσης της παραγγελίας επιλέγεται από τον χρήστη κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας. Οι διαθέσιμες μέθοδοι είναι: Αποστολή με Courier, Παραλαβή από το Κατάστημα.

Αποστολή με Courier

Η παράδοση των προϊόντων στον χρήστη/πελάτη πραγματοποιείται από ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) στην ταχυδρομική διεύθυνση που ο χρήστης/πελάτης έχει δηλώσει στο στάδιο της παραγγελίας ότι επιθυμεί να παραδοθούν. Ενδέχεται, εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής, η παράδοση να πραγματοποιηθεί με ιδία μέσα της Altervino και από συνεργάτη του.

Για παραγγελίες εντός Αττικής των οποίων η αξία ξεπερνάει τα 40€, το κόστος μεταφοράς είναι μηδενικό. Για παραγγελίες των οποίων η αξία δεν ξεπερνάει τα 40 € η χρέωση είναι 5,40 € συν Φ.Π.Α. Για παραγγελίες εκτός Αττικής και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Η παράδοση των προϊόντων λαμβάνει χώρα εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της καταχώρησης της παραγγελίας, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος. H Altervino δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματος εκ μέρους του μεταφορέα.


altervino