Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Rioja Los Hermanos De Manzanos Crianza, Finca Manzanos
Tempranillo, Grenache/ Garnacha14,40 €
-
Rioja Reserva, Finca Manzanos
Tempranillo, Grenache/ Garnacha, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες19,98 €
-
Sangiovese Organico, Boira
Vegan, Organic Bio WinesSangiovese14,95 €
-
Σαντορίνη, Καραμολέγκος
Ασύρτικο18,40 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Πυρίτης, Καραμολέγκος
Ασύρτικο43,30 €
-
Mersault 1er Cru "la piece sous le Bois"
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesChardonnay146,20 €
-
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες12,50 €
-
Meursault, Benjamin Leroux
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesChardonnay77,00 €
Rioja Joven, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo & garnacha ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 5 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l
διαθέσιμο
Rioja Reserva, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha & graciano ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 24 μήνες
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: PECORINO Τα σταφύλια μεταφέρονται στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Ένα τραγανό και φρέσκο Pecorino από το Abruzzo, πράσινο λεμόνι με άνθη και αρώματα γκρέιπφρουτ στη μύτη. Ξηρό και τραγανό με οξύτητα εσπεριδοειδών και νότες λευκού ροδάκινου, αχλαδιού και πράσινου μήλου. Μακρά και δροσερή επίγευση. Συνδυάζεται με καλοκαιρινές σαλάτες, ψάρι, ελαφρύ κρέας και ελαφριές σούπες Σερβίρεται δροσερό στους 10/12 °C
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Καλντερίμι Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Ερυθρός Ξηρός Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Grenache Rouge Ένα ιδιαίτερο κρασί με πορφυρό χρώμα, αρωματικές νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών και βελούδινη γεύση. Απολαύστε το στους 16 - 18°C με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας και τυριά.
διαθέσιμο