Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Petali Ερυθρό, Διαμαντάκης
Λιάτικο9,26 €
-
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες110,37 €
-
Μαλαγουζιά Bio, Παναγιωτόπουλος
Organic Bio WinesΜαλαγουζιά14,06 €
-
Saint George, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο13,39 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Barolo D.O.C.G. "Rocche Dell' Annunziata" , Paolo Scavino
Nebbiolo256,68 €
-
Νυχτέρι της Γαίας
Ασύρτικο33,48 €
-
Athina Λευκός
Chardonnay5,80 €
-
Κτήμα Ρούσσος Λευκό
Organic Bio WinesΑσύρτικο, Μονεμβασιά, Μαλαγουζιά12,28 €
Prinos Ροζέ, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16ο C ενώ ακολουθείται τρίμηνη ωρίμανςη στις οινολάσπες (sur lies fines) πριν την εμφιάλωση. Το χρώμα είναι ανοιχτό κόκκινο που θυμίζει κόκκους ροδιού. Το άρωμα παραπέμπει σε ώριμα κόκκινα φρούτα κυρίως κεράσι με μια ιδέα ροδοπέταλου. Δροσερή και ισορροπημένη γεύση, με λεπτεπίλεπτες τανίνες, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας, επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C. Συνοδεύει παραδοσιακά κρητικά εδέσματα όπως χοχλιοί, πίτες, σαλάτες και ζυμαρικά με ελαφριά σάλτσα ντομάτας.
διαθέσιμο
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
διαθέσιμο
Prosecco, Botter
ΑΦΡΩΔΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ, EXTRA DRY Ποκιλίες: Glera Το πιεσμένο γλεύκος αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Η ζύμωση γίνεται με επιλεγμένες ζύμες σε ελεγχόμενη σταθερή θερμοκρασία 18 ° C και ολοκληρώνεται σε 8-10 ημέρες. Μετά από μια περίοδο αποθήκευσης, ο οινοποιός μελετά ένα μιγμα για να επιτύχει το βασικό cuvé του Prosecco Spumante. Στη συνέχεια το κρασί φιλτράρεται και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με την προσθήκη σακχαρόζης και επιλεγμένων ζυμών για τη δεύτερη ζύμωση (μέθοδος Martinotti-Charmat) σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 14-15 ° C. Μόλις το κρασί φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα πίεσης, αλκοόλης και περιεκτικότητας σε ζάχαρη, ψύχεται , φιλτράρεται και ελέγχεται πριν την εμφιάλωση. Ανοιχτό κίτρινο χεώμα με λεπτές φυσαλίδες Σύνθετο μπουκέτο με φρουτώδεις νότες ροδάκινου, πράσινου μήλου και αρώματα ακακίας. Φρέσκο και ελαφρύ στον ουρανίσκο, με ισορροπημένη οξύτητα και σώμα. αρμονική με μακρά επίμονη επίγευση Ιδανικό ως απεριτίφ, ενώ συνοδεύει τέλεια ορεκτικά και πρώτα πιάτα. Επίσης είανι υπέροχο με σούσι, ψάρια και οστρακοειδή.
διαθέσιμο
Prosopa Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon και Merlot Πορφυρό χρώμα, αρωματικές νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών και βελούδινη γεύση. Σερβίρεται: 16-18˚ C, με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας και τυριά.
διαθέσιμο
Prosopa Λευκός, Παναγιωτόπουλος
Από τις ποικιλίες Φιλέρι, Ροδίτης και Ugni Blanc Λαμπερό χρώμα, αρώματα φρούτων και αγριολούλουδων, ευχάριστη γεύση και δροσερή επίγευση. Σερβίρεται: 8-10 ˚C, συνοδεύει αρμονικά χοιρινά, πουλερικά αλλά και ψάρια και οστρακοειδή.
διαθέσιμο
Rioja Gran Reserva, Finca Manzanos
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, Garnacha ALCOHOL 13,50% ΟΞΥΤΗΤΑ 4,7 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 1 g / l ΠΑΛΑΙΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 36 μήνες 70% Γαλλικά 30% Αμερικανικά δρύινα βαρέλια
διαθέσιμο
Rioja Joven, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo & garnacha ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 5 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l
διαθέσιμο
Rioja Los Hermanos De Manzanos Crianza, Finca Manzanos
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 18 μήνες
διαθέσιμο
Rioja Reserva, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha & graciano ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 24 μήνες