Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
Κυδωνίτσα, Ιερόπουλος
Λευκός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ Ο νέος λευκός μας οίνος, από μια εξαιρετική Πελοποννησιακή ποικιλία. Καλλιεργείται στις περιοχές Κουτσίου Κορινθίας σε υψόμετρο 500μ, και στη Σκοτεινή Αργολίδας σε υψόμετρο 700μ. με στρεμματική απόδοση περίπου στα 600kgr. Η Κυδωνίτσα έχει στόμα στρογγυλό με πολύ δύναμη και έντονα αρώματα με νότες κυδωνιού.
διαθέσιμο
Μαλαγουζιά Bio, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Λευκός Ξηρός Βιολογικός Φωτεινό χρώμα, αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών, πλούσιο στόμα και γενναιόδωρο τελείωμα. Απολαύστε το στους 8-10°C, με πιάτα της Μεσογειακής και Ασιατικής κουζίνας.
διαθέσιμο
Μαλαγουζιά, Εύχαρις
Χρώμα Λευκό Τύπος Ξηρός Ονομασία προέλευσης ΠΓΕ Γεράνεια Ποικιλία Μαλαγουζιά 100%
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Σαντορίνη, Καραμολέγκος
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΟΠ Σαντορίνη Ποικιλία: Ασύρτικο 90% με 10% Αθήρι και Αηδάνι Προέλευση σταφυλιών: Παλιά κυρίως αμπέλια από διάφορες περιοχές του νησιού. Το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχεται από αμπελώνες στις περιοχές του Πύργου, της Έξω Γωνιάς και του Μεγαλοχωρίου ενώ μέρος του από το Ακρωτήρι, το Εμπορείο και τα Φηρά. Οινοποίηση: Κλασική λευκή οινοποίηση με ένα ποσοστό προζυμωτικής εκχύλισης ανάλογα τη χρονιά. Ξεχωριστές δεξαμενές ζύμωσης για την κάθε ποικιλία σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Το τελικό χαρμάνι αποφασίζεται ανάλογα το προφίλ κάθε χρονιάς και ωριμάζει με φίνες και ολόκληρες οινολάσπες για τουλάχιστον 5 μήνες. Περιγραφή: Στη μύτη επικρατούν τα φρουτώδη (αχλάδι, ροδάκινο) και ορυκτά (βρεγμένη πέτρα) αρώματα. Νότες ανθικές όπως γιασεμί και βοτανικές προέρχονται από το ποσοστό του Αθήρι-Αηδάνι προσφέροντας πολυπλοκότητα. Το στόμα είναι πολυδιάσταστο και ευγενικό, με ορυκτότητα και φρουτώδη στοιχεία. Γεμάτο σώμα με την ταυτόχρονη παρουσία φρεσκάδας που προσδίδει στο κρασί έναν κομψά ισορροπημένο χαρακτήρα. Δυνατότητα παλαίωσης: 5-7 χρόνια. Διακρίσεις: 2016: JUDGES SELECTION Greece White/TEXSOM IWA 2017, Χρυσό μετάλλιο στην TEXSOM IWA 2017 2015: Ασημένιο μετάλλιο_18th Mundus Vini, Robert Parker (Mark Squires): 90 2014: Ασημένιο μετάλλιο - Decanter 2015 2013: Ασημένιο μετάλλιο - Decanter 2014, Χρυσό μετάλλιο_ Daejeon Wine Trophy 2014, Χρυσό μετάλλιο_ 14ος Διεθνής Θεσσαλονίκης Σερβίρισμα και συνδυασμός φαγητού: Σερβίρεται στους 9-11°C αποτελώντας τέλειο συνδυασμό με ταρτάρ ψαριού, γεμιστούς λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο, με ψητές καραβίδες, γαρίδες, ή χταπόδι, τηγανητό ή ψητό ψάρι και θαλασσινούς μεζέδες.
διαθέσιμο
Χρυσόβουλον, Ιερόπουλος
Η «κορωνίδα» της γκάμας των κρασιών. Φτιάχνεται από τα σταφύλια Αγιωργίτικου από το πιο προνομιούχο σημείο του αμπελώνα μας στο Κούτσι, το οποίο φροντίζεται από την αρχή ως το τέλος αυστηρά με το χέρι και δεν δίνει περισσότερες από 700 φιάλες ετησίως. Πληθωρικό και μεγαλοπρεπές σε μύτη και στόμα, συνοδεύει κόκκινο κρέας ή κυνήγι σε πολύπλοκες παρασκευές.
διαθέσιμο