Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Prosopa Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Cabernet Sauvignon, Merlot7,60 €
-
AOC Alsace Gewurztraminer Cuvee Des Folastries, Josmeyer
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesGewurztraminer31,14 €
-
Chablis Chateau De Fleys
Chardonnay27,80 €
-
Sauvignon Blanc La Petite PERRIERE
Sauvignon Blanc12,16 €
Λευκοί Οίνοι
Chardonnay Βαρέλι Bio, Παναγιωτόπουλος
Ένα κρασί, ωριμασμένο σε δρύινα βαρέλια, με έντονο χρώμα, αρώματα βανίλιας, μήλου και αχλαδιού, πλούσιο στόμα και χαρακτηριστική επίγευση. Απολαύστε το, στους 8-10°C, με έντονα λευκά πιάτα
διαθέσιμο
Chardonnay, M&Z
Λεμόνι κίτρινο και πολύ φωτεινό με αρώματα τροπικών φρούτων. Στο στόμα φρέσκο και μεταξένιο.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Meursault, Benjamin Leroux
Chardonnay από την Cote De Baune. Υποκίτρινο χρώμα,στη μύτη έχει πλούσια αρώματα ώριμων φρούτων ενώ στο στόμα εκφράζει την τυπικότητα στης περιοχής δίνοντας μας ένα κομψό Meursault με μακρά επίγευση. Συνοδεύει άριστα λιπαρά ψάρια, οστρακόδεμα και πλούσια λιπαρά τυριά.
διαθέσιμο
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: PECORINO Τα σταφύλια μεταφέρονται στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Ένα τραγανό και φρέσκο Pecorino από το Abruzzo, πράσινο λεμόνι με άνθη και αρώματα γκρέιπφρουτ στη μύτη. Ξηρό και τραγανό με οξύτητα εσπεριδοειδών και νότες λευκού ροδάκινου, αχλαδιού και πράσινου μήλου. Μακρά και δροσερή επίγευση. Συνδυάζεται με καλοκαιρινές σαλάτες, ψάρι, ελαφρύ κρέας και ελαφριές σούπες Σερβίρεται δροσερό στους 10/12 °C
διαθέσιμο
διαθέσιμο