Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
AOC Alsace, Pinot Gris D' Alsace Le Fromentau, Josmeyer
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesPinot Gris29,90 €
-
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες12,50 €
-
AOC Alsace Pinot Blanc D' Alsace "Mise Du Printemps", Josmeyer
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesPinot Blanc22,10 €
-
Moscato d' Asti, La Morandina
Μοσχάτο/Muscat14,40 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
Ασύρτικο, Βιδιανό, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες13,40 €
-
Chardonnay Βαρέλι Bio, Παναγιωτόπουλος
Organic Bio WinesChardonnay15,40 €
-
Chablis Grand Cru Les Clos
Chardonnay110,00 €
-
Κτήμα Ρούσσος Ροζέ
Organic Bio WinesΜαύρο Αηδάνι12,83 €
διαθέσιμο
Pinot Grigio Organico, Boira
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Ποικιλίες: Pinot Grigio Αυτό το καλά ισορροπημένο Pinot Grigio από την περιοχή του Βένετο προέρχεται από οργανικούς αμπελώνες χαμηλής απόδοσης, οι οποίοι συμβάλλουν στην ένταση και την ωριμότητα. Ακολουθεί τις σύγχρονες μεθόδους της vegan φιλισοφίας τόσο στο αμπέλι όσο και στην κλασική λευκή οινοποίηση. Ανοιχτό κίτρινο χρώμα, έχει ανθικά αρώματα ακακίας και αγιοκλήματος στη μύτη. Ο ουρανίσκος είναι φρέσκος με νότες λεμονιού, λευκού ροδάκινου και πεπόνιου. Τέλειο απεριτιφ, και ιδανικός συνοδός για λευκά κρέατα και θαλασσινά
διαθέσιμο
Prinos Λευκός, Διαμαντάκης
PRINOS ΛΕΥΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΠΟΚΙΛΙΕΣ 50% Chardonnay - 50% Malvazia di Candia Aromatica Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Προηγείται προζυμωτική κρυοεκχύλιση και ακολουθεί η αλκοολική ζύμωση στους 17ο C. Πριν την εμφιάλωση το κρασί ωριμάζει για τρεις μήνες μαζί με τις οινολάσπες του (sur lies fines). Λαμπερό κίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Το πλούσιο αρωματικό μπουκέτο εκπλήσσει μόλις το πλησιάζετε στη μύτη. Φρουτώδες και έντονο, με κυρίαρχο το άρωμα ροδάκινου, ανανά αλλά και άνθους λεμονιάς. Στο στόμα, ισορροπημένη οξύτητα και μακριάς διάρκειας επίγευση αφήνοντας μια γεμάτη, φρέσκια και φρουτώδη αίσθηση. Σερβίρεται στους 10 ο C και συνοδεύει μικρά ψάρια, θαλασσινά, πουλερικά, σαλάτες αλλά και φρούτα.
διαθέσιμο
Prosopa Λευκός, Παναγιωτόπουλος
Από τις ποικιλίες Φιλέρι, Ροδίτης και Ugni Blanc Λαμπερό χρώμα, αρώματα φρούτων και αγριολούλουδων, ευχάριστη γεύση και δροσερή επίγευση. Σερβίρεται: 8-10 ˚C, συνοδεύει αρμονικά χοιρινά, πουλερικά αλλά και ψάρια και οστρακοειδή.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Ασύρτικο Wild Ferment, Γαία Οινοποιητική
Το προσεκτικά διαλεγμένο, για την ωριμότητα και ποιότητά του Ασύρτικο, προέρχεται αποκλειστικά από τον ορεινό αμπελώνα του Πύργου, γεγονός που το κάνει αρωματικότερο από το Ασύρτικο του υπόλοιπου νησιού. Το Ασύρτικο αυτό αφού περάσει από μία δωδεκάωρη φάση προζυμωτικής εκχύλισης στους 10οC περίπου, απολασπώνεται και οδηγείται σε μικρές ψυχόμενες ΙΝΟΧ δεξαμενές των 1.000lt και σε καινούργια βαρέλια γαλλικής και αμερικανικής δρυός καθώς και γαλλικής ακακίας των 225lt. Η αλκοολική ζύμωση ξεκινάει και εξελίσσεται από μόνη της πολύ-πολύ αργά. Τα στελέχη των ζυμομυκήτων που θα καταφέρουν να επικρατήσουν, θα είναι και εκείνα που τελικά θα καθορίσουν εν πολλοίς το χαρακτήρα του νέου κρασιού. Μία ιδιαιτερότητα των περισσότερων Ασύρτικων από τη Σαντορίνη είναι ότι, ενώ πρόκειται για λευκά κρασιά, έχουν συμπεριφορά ερυθρών! Δοκιμάστε να παλαιώσετε το ΑΣΥΡΤΙΚΟ της ΓΑΙΑΣ – WILD FERMENT για 2-3 χρόνια, αυστηρά όμως, σε θερμοκρασία που ποτέ δεν θα ξεπεράσει τους 12o-14οC. Το κρασί θα αλλάξει βαθιά. Η μεταλλικότητά του θα υποχωρήσει, ενώ αρώματα φρούτων και μελιού θα ντύσουν το σώμα του. Θυμηθείτε να το περάσετε σε μία φαρδιά καράφα (decanting) περίπου μισή ώρα πριν το απολαύσετε. Η νέα διάστασή του θα σας ενθουσιάσει!
διαθέσιμο