Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Sauvignon Blanc La Petite PERRIERE
Sauvignon Blanc12,16 €
-
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
Ασύρτικο, Βιδιανό, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες13,40 €
-
Prosopa Ροζέ
Syrah, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες7,25 €
-
Καλντερίμι Λευκός, Παναγιωτόπουλος
Μοσχοφίλερο9,00 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Monograph Ασύρτικο
VeganΑσύρτικο9,48 €
-
Ασύρτικο Wild Ferment, Γαία Οινοποιητική
Ασύρτικο31,25 €
-
Mas De Victor, Finca Manzanos
Blends/ Λοιπές Ποικιλίες9,80 €
AOC Alsace, Pinot Gris D' Alsace Le Fromentau, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Pinot gris ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Περιεκτικότητα σε αλκοόλ : 13,5% vol. Υπολειμματική ζάχαρη (g / l) : 6 g / l Οξύτητα (g / l) : 5,4 g / l Ηλικία αμπέλου : 35 ans Αποδόσεις : 60 hL / εκτάριο
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Barbaresco Brico Spessa, La Morandina
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: NEBBIOLO Η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται στις αρχές Οκτωβρίου και μετά από 10 ημέρες ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε βαρέλια, με χωρητικότητα 10-20 hl, για περίπου 2 χρόνια. Βαθύ κόκκινο χρώμα με κεραμιδί αποχρώσεις. Στη μύτη έντονο με νότες μαρμελάδας δαμάσκηνου, μικρών μούρων και ένα άγγιγμα μέντας στο τελείωμα. Στο στόμα έντονο με γεμάτο σώμα και ισορροπημένο μεταξύ τανινών και οξύτητας μια ελαφριά επιθετικότητα, προσδιορίζει την προσωπικότητα του κρασιού.
διαθέσιμο
Barolo D.O.C.G. "Bric del Fiasc", Paolo Scavino
Η αριστοκρατική και κλασική έκφραση του Nebbiolo που απαιτεί χρόνο για να αναπτύξει όλη την πολυπλοκότητά του είναι το Bric del Fiasc.
διαθέσιμο
Barolo D.O.C.G. "Rocche Dell' Annunziata" , Paolo Scavino
To Rocche dell’Annunziata είναι tο Barolo Riserva της οικογένειας Scavino. Ένα ιστορικό, διάσημο "grand cru" από το χωριό La Morra που αγοράστηκε το 1990.
Biferno Riserva, Tor D. Colle
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Montepulciano, Aglianico Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και οι τανίνες . Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C. Το παραγόμενο κρασί ωρίμασε σε βαρέλια για 18 μήνες και 18 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Λαμπερό και έντονο ρουμπίνι κόκκινο χρώμα. Αυτό το κρασί έχει ένα ευχάριστο, χαρακτηριστικό και αιθέριο μπουκέτο Βελούδινο, ταννικό και ισορροπημένο στον ουρανίσκο Ιδανικό με ψητό κόκκινο και λευκό κρέας, πουλερικά και κυνήγι
διαθέσιμο
διαθέσιμο