Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Ammonite 2021
Ασύρτικο68,20 €
-
Chablis 1er Cru Les Forets Vieilles Vignes
Chardonnay50,10 €
-
ΓΑΙΑ S
VeganΑγιωργίτικο, Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες17,75 €
-
Μαλαγουζιά, Εύχαρις
Μαλαγουζιά9,93 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Chianti DOCG, Botter
Sangiovese12,67 €
-
7 Ρίζες
Ξινόμαυρο17,18 €
-
36 Magnum (1,5lt)
Cabernet Sauvignon446,40 €
-
Prosopa Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Cabernet Sauvignon, Merlot7,60 €
Fairytale Ημίγλυκος, Αχαιών
Μοσχάτο – Μαυροδάφνη Ροζέ κρασί ημίγλυκο Δύο ποικιλίες της Αχαΐας που παράγουν τα διάσημα γλυκά μονοποικιλιακά κρασιά, συνοινοποιούνται αρμονικά σε ένα μοναδικό χαρμάνι, δίνοντας ένα εκλεπτυσμένο ροζέ ημίγλυκο κρασί.
διαθέσιμο
Ikon Ροζέ, Chateau Hermitags Saint Martin
ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Πιστοποιημένο κρασί βιολογικής καλλιέργειας, εγκεκριμένο από τη vegan society. Ποικιλίες: Grenache, Cinsault Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. μετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει με τις οινολάσπες και στη συνέχεια φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Στη μύτη κυριαρχούν κομψά και σύνθετα αρώματα Στο στόμα είναι απαλό και εμπλουτισμένο με ωραία μεταλλική ακολουθεί μακρά επίγευση.
διαθέσιμο
La Promesse De L' Ange, Chateau Hermitage Saint Martin
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Πιστοποιημένο κρασί βιολογικής καλλιέργειας, εγκεκριμένο από τη vegan society. Ποικιλίες: Viogner Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. Mετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει για 8 έως 10 μήνες σε βαρέλια (30% νέα) Φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Xρυσό χρώμα με έντονες λάμψεις. Στη μύτη διακρίνονται φρέσκα, φρουτώδη και λουλουδάτα αρώματα με εξαιρετική κομψότητα. Γεμάτο στόμα με εξαιρετική διάρκεια. Εξαιρετκό απεριτίφ ή συνδυάζεται τέλεια με θαλασσινά, ασιατική κουζίνα fois gras ή ελαφρώς πικάντικα πιάτα ψαριού ή κοτόπουλου. Supremely fresh and succulent, stunning as an aperitif or with tapas and sea food but also an absolute revelation at table with oriental cuisine, foie gras, or a softly spiced curried fish or chicken
διαθέσιμο
Merlot Bio, Παναγιωτόπουλος
Από την ευγενική ποικιλία Merlot, ένα ιδιαίτερο κρασί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών. Το πορφυρό χρώμα, τα αρώματα βανίλιας και μαύρων φρούτων και η αισθησιακή γεύση του, είναι μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του κρασιού. Απολαύστε στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση και γλυκά πικρής σοκολάτας.
διαθέσιμο
Merlot, Παναγιωτόπουλος
Έντονο πορφυρό χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, μεταξένιο στόμα, χαρακτηριστική επίγευση. Απολαύστε το στους 16 - 18°C με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας ή τυριά.
διαθέσιμο
Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: MONTEPULCIANO Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και η τανίνες τους. Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C Βαθύ, ρουμπινί-κόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες Ευχάριστο και φρουτώδες μπουκέτο Στο στόμα είναι γεμάτο με μαλακές τανίνες και καλή οξύτητα Ιδανικό με πιάτα ζυμαρικών και κόκκινο κρέας Σερβίρεται στους 18/20 ° C
διαθέσιμο
Petali Λευκό, Διαμαντάκης
Πετάλι Ασύρτικο 2020 Η ποικιλία Ασύρτικο είναι μια από τις πιο διαδεδομένες λευκές ποικιλίες σταφυλιού στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ποικιλία προέρχεται από το νησί των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη. Τα τελευταία 25 χρόνια, το Ασύρτικο έχει κατακτήσει και τον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο και πλέον καλλιεργείται τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο όπως είναι η Κρήτη. Το Ασύρτικο είναι μια ποικιλία η οποία μπορεί να καλλιεργηθεί σε συνθήκες αρκετά ξηρές γεγονός που κάνει το νησί της Κρήτης τον ιδανικό τόπο καλλιέργειας.
διαθέσιμο
Pinot Grigio, Botter
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Pinot Grigio Τα σταφύλια μεταφέροντα στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Έχει διαυγές χρώμα, στη μύτη διακρίνουμε νότες μήλου με έντονη φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο είναι φρέσκο δροσερό με τυπική γεύση ορυκτών. Σερβίρεται στους 10-12 ° C Ιδανικό ως απεριτίφ και με συνοδεία θαλασσινών
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Prinos Ροζέ, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16ο C ενώ ακολουθείται τρίμηνη ωρίμανςη στις οινολάσπες (sur lies fines) πριν την εμφιάλωση. Το χρώμα είναι ανοιχτό κόκκινο που θυμίζει κόκκους ροδιού. Το άρωμα παραπέμπει σε ώριμα κόκκινα φρούτα κυρίως κεράσι με μια ιδέα ροδοπέταλου. Δροσερή και ισορροπημένη γεύση, με λεπτεπίλεπτες τανίνες, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας, επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C. Συνοδεύει παραδοσιακά κρητικά εδέσματα όπως χοχλιοί, πίτες, σαλάτες και ζυμαρικά με ελαφριά σάλτσα ντομάτας.
διαθέσιμο
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
διαθέσιμο