Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Μαλαγουζιά, Εύχαρις
Μαλαγουζιά9,93 €
-
Bacca Nera
Primitivo, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες12,50 €
-
Meursault, Benjamin Leroux
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesChardonnay77,00 €
-
Νυχτέρι της Γαίας
Ασύρτικο33,48 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Chianti DOCG, Botter
Sangiovese12,67 €
-
Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
Montepulciano10,16 €
-
Σαντορίνη, Καραμολέγκος
Ασύρτικο18,40 €
-
Mersault 1er Cru "la piece sous le Bois"
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesChardonnay146,20 €
Petali Ερυθρό, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Λιάτικο Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, εκχύλιση διάρκειας 5 – 7 ημερών, ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Παραμονή στη δεξαμενή για 12 μήνες και έπειτα ακολουθεί η εμφιάλωση. Κόκκινο χρώμα με κερασί ανταύγειες . Αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως φράουλα, δαμάσκηνο, βατόμουρο, σύκο σε συνδυασμό με νότες από μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρύφαλλο. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια και ευχάριστη υφή στο στόμα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 14-160 C και μπορεί να συνοδεύσει αλλαντικά, λιπαρά κρέατα όπως αρνί, κατσίκι, θαλασσινά, ψάρια όπως ξιφία, τόνο.
διαθέσιμο
Petali Λευκό, Διαμαντάκης
Πετάλι Ασύρτικο 2020 Η ποικιλία Ασύρτικο είναι μια από τις πιο διαδεδομένες λευκές ποικιλίες σταφυλιού στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ποικιλία προέρχεται από το νησί των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη. Τα τελευταία 25 χρόνια, το Ασύρτικο έχει κατακτήσει και τον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο και πλέον καλλιεργείται τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο όπως είναι η Κρήτη. Το Ασύρτικο είναι μια ποικιλία η οποία μπορεί να καλλιεργηθεί σε συνθήκες αρκετά ξηρές γεγονός που κάνει το νησί της Κρήτης τον ιδανικό τόπο καλλιέργειας.
διαθέσιμο
Pinot Grigio, Botter
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Pinot Grigio Τα σταφύλια μεταφέροντα στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Έχει διαυγές χρώμα, στη μύτη διακρίνουμε νότες μήλου με έντονη φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο είναι φρέσκο δροσερό με τυπική γεύση ορυκτών. Σερβίρεται στους 10-12 ° C Ιδανικό ως απεριτίφ και με συνοδεία θαλασσινών
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Prinos Ερυθρός, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Syrah Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, με σύντομη εκχύλιση διάρκειας (2 - 2,5 ημέρες), ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται λίγους μήνες μετά την οινοποίηση του. Το χρώμα είναι πορφυρό με ερυθρές ανταύγειες. Στη μύτη φρέσκο, αρωματικό εξαιτίας του έντονου αρωματικού μπουκέτου από μαύρο πιπέρι και βατόμουρο , το οποίο συμπληρώνουν αρώματα βιολέτας χαρακτηριστικό της ποικιλίας Syrah. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια, ζουμερη και βελούδινη υφή στο στόμα.
διαθέσιμο
Prinos Ροζέ, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16ο C ενώ ακολουθείται τρίμηνη ωρίμανςη στις οινολάσπες (sur lies fines) πριν την εμφιάλωση. Το χρώμα είναι ανοιχτό κόκκινο που θυμίζει κόκκους ροδιού. Το άρωμα παραπέμπει σε ώριμα κόκκινα φρούτα κυρίως κεράσι με μια ιδέα ροδοπέταλου. Δροσερή και ισορροπημένη γεύση, με λεπτεπίλεπτες τανίνες, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας, επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C. Συνοδεύει παραδοσιακά κρητικά εδέσματα όπως χοχλιοί, πίτες, σαλάτες και ζυμαρικά με ελαφριά σάλτσα ντομάτας.
διαθέσιμο
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
διαθέσιμο
Rioja Joven, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo & garnacha ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 5 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l
διαθέσιμο
Rioja Los Hermanos De Manzanos Crianza, Finca Manzanos
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 18 μήνες
διαθέσιμο
Saint George, Ιερόπουλος
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το νέο ροζέ κρασί μας, από την ποικιλία Αγιωργίτικο.
διαθέσιμο