Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Chablis 1er Cru Les Forets, Domaine Vocoret
Chardonnay46,54 €
-
Prosopa Λευκός, Παναγιωτόπουλος
Blends/ Λοιπές Ποικιλίες7,25 €
-
ΓΑΙΑ S
VeganΑγιωργίτικο, Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες17,75 €
-
Chardonnay Βαρέλι Bio, Παναγιωτόπουλος
Organic Bio WinesChardonnay15,40 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Βιδιανό, Διαμαντάκης
Βιδιανό8,59 €
-
Athina Ερυθρός
Merlot5,80 €
-
Prosopa Ροζέ
Syrah, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες7,25 €
-
Akrathos Ερυθρός, Νέες Χώρες
Organic Bio WinesΞινόμαυρο17,20 €
Daemon, Ιερόπουλος
Ερυθρός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το κρασί με το οποίο εκφράζεται καλύτερα το οινοποιείο της οικογένειας Ιερόπουλου, συνδυάζοντας την φινέτσα του παρόντος και τη μακροχρόνια παλαίωση, βασισμένη στην τεχνική των κρασιών της Βουργουνδίας..
διαθέσιμο
Fairytale Ημίγλυκος, Αχαιών
Μοσχάτο – Μαυροδάφνη Ροζέ κρασί ημίγλυκο Δύο ποικιλίες της Αχαΐας που παράγουν τα διάσημα γλυκά μονοποικιλιακά κρασιά, συνοινοποιούνται αρμονικά σε ένα μοναδικό χαρμάνι, δίνοντας ένα εκλεπτυσμένο ροζέ ημίγλυκο κρασί.
διαθέσιμο
Ikon Ροζέ, Chateau Hermitags Saint Martin
ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Πιστοποιημένο κρασί βιολογικής καλλιέργειας, εγκεκριμένο από τη vegan society. Ποικιλίες: Grenache, Cinsault Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. μετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει με τις οινολάσπες και στη συνέχεια φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Στη μύτη κυριαρχούν κομψά και σύνθετα αρώματα Στο στόμα είναι απαλό και εμπλουτισμένο με ωραία μεταλλική ακολουθεί μακρά επίγευση.
διαθέσιμο
La Promesse De L' Ange, Chateau Hermitage Saint Martin
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Πιστοποιημένο κρασί βιολογικής καλλιέργειας, εγκεκριμένο από τη vegan society. Ποικιλίες: Viogner Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. Mετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει για 8 έως 10 μήνες σε βαρέλια (30% νέα) Φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Xρυσό χρώμα με έντονες λάμψεις. Στη μύτη διακρίνονται φρέσκα, φρουτώδη και λουλουδάτα αρώματα με εξαιρετική κομψότητα. Γεμάτο στόμα με εξαιρετική διάρκεια. Εξαιρετκό απεριτίφ ή συνδυάζεται τέλεια με θαλασσινά, ασιατική κουζίνα fois gras ή ελαφρώς πικάντικα πιάτα ψαριού ή κοτόπουλου. Supremely fresh and succulent, stunning as an aperitif or with tapas and sea food but also an absolute revelation at table with oriental cuisine, foie gras, or a softly spiced curried fish or chicken
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: MONTEPULCIANO Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και η τανίνες τους. Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C Βαθύ, ρουμπινί-κόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες Ευχάριστο και φρουτώδες μπουκέτο Στο στόμα είναι γεμάτο με μαλακές τανίνες και καλή οξύτητα Ιδανικό με πιάτα ζυμαρικών και κόκκινο κρέας Σερβίρεται στους 18/20 ° C
διαθέσιμο
Moscato d' Asti, La Morandina
ΑΦΡΩΔΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ Ποικιλίες : Moscato Πραγματοποιείται φυσική αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για ένα μήνα, ώστε να επιτευχθεί η πλούσια αφρώδης αίσθηση. Στο ποτήρι διακρίνεται το ανοιχτό κίτρινο χρώμα του με πρασινωπές ανταύγειες και οι φίνες φυσαλίδες του. Στη μύτη ξεχωρίζουν τα δροσερά και και διακριτικά αρώματα με νότες γαρδένιας και αρωματικών βοτάνων. Το στόμα ακολουθεί τον αρωματικό χαρακτήρα της μύτης ενώ η διακριτική του οξύτητα μας προσφέρει ένα απόλυτα ισορροπημένο απεριτιφ. Καθώς προέρχεται από την περιοχή του Langhe (γνωστή για την παραγωγή φουντουκιών), συνδυάζεται τέλεια με μπισκότα φουντουκιού, δροσερές φρουτοσαλάτες και συνταγές με φράουλες.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Petali Λευκό, Διαμαντάκης
Πετάλι Ασύρτικο 2020 Η ποικιλία Ασύρτικο είναι μια από τις πιο διαδεδομένες λευκές ποικιλίες σταφυλιού στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ποικιλία προέρχεται από το νησί των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη. Τα τελευταία 25 χρόνια, το Ασύρτικο έχει κατακτήσει και τον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο και πλέον καλλιεργείται τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο όπως είναι η Κρήτη. Το Ασύρτικο είναι μια ποικιλία η οποία μπορεί να καλλιεργηθεί σε συνθήκες αρκετά ξηρές γεγονός που κάνει το νησί της Κρήτης τον ιδανικό τόπο καλλιέργειας.
διαθέσιμο
Pinot Grigio Organico, Boira
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Ποικιλίες: Pinot Grigio Αυτό το καλά ισορροπημένο Pinot Grigio από την περιοχή του Βένετο προέρχεται από οργανικούς αμπελώνες χαμηλής απόδοσης, οι οποίοι συμβάλλουν στην ένταση και την ωριμότητα. Ακολουθεί τις σύγχρονες μεθόδους της vegan φιλισοφίας τόσο στο αμπέλι όσο και στην κλασική λευκή οινοποίηση. Ανοιχτό κίτρινο χρώμα, έχει ανθικά αρώματα ακακίας και αγιοκλήματος στη μύτη. Ο ουρανίσκος είναι φρέσκος με νότες λεμονιού, λευκού ροδάκινου και πεπόνιου. Τέλειο απεριτιφ, και ιδανικός συνοδός για λευκά κρέατα και θαλασσινά
διαθέσιμο