Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Chablis 1er Cru Les Forets, Domaine Vocoret
Chardonnay46,54 €
-
Biferno Riserva, Tor D. Colle
Montepulciano, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες12,60 €
-
Chablis Grand Cru Les Clos
Chardonnay110,00 €
-
Iri's Vineyard
Μαυροδάφνη14,50 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
ΓΑΙΑ S
VeganΑγιωργίτικο, Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες17,75 €
-
Cube Ροζέ, Παναγιωτόπουλος
Grenache Rouge14,62 €
-
Athina Ροζέ
Merlot5,80 €
-
Καλντερίμι Λευκός, Παναγιωτόπουλος
Μοσχοφίλερο9,00 €
Pinot Grigio Organico, Boira
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Ποικιλίες: Pinot Grigio Αυτό το καλά ισορροπημένο Pinot Grigio από την περιοχή του Βένετο προέρχεται από οργανικούς αμπελώνες χαμηλής απόδοσης, οι οποίοι συμβάλλουν στην ένταση και την ωριμότητα. Ακολουθεί τις σύγχρονες μεθόδους της vegan φιλισοφίας τόσο στο αμπέλι όσο και στην κλασική λευκή οινοποίηση. Ανοιχτό κίτρινο χρώμα, έχει ανθικά αρώματα ακακίας και αγιοκλήματος στη μύτη. Ο ουρανίσκος είναι φρέσκος με νότες λεμονιού, λευκού ροδάκινου και πεπόνιου. Τέλειο απεριτιφ, και ιδανικός συνοδός για λευκά κρέατα και θαλασσινά
διαθέσιμο
Pinot Grigio, Botter
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Pinot Grigio Τα σταφύλια μεταφέροντα στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Έχει διαυγές χρώμα, στη μύτη διακρίνουμε νότες μήλου με έντονη φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο είναι φρέσκο δροσερό με τυπική γεύση ορυκτών. Σερβίρεται στους 10-12 ° C Ιδανικό ως απεριτίφ και με συνοδεία θαλασσινών
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Prinos Λευκός, Διαμαντάκης
PRINOS ΛΕΥΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΠΟΚΙΛΙΕΣ 50% Chardonnay - 50% Malvazia di Candia Aromatica Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Προηγείται προζυμωτική κρυοεκχύλιση και ακολουθεί η αλκοολική ζύμωση στους 17ο C. Πριν την εμφιάλωση το κρασί ωριμάζει για τρεις μήνες μαζί με τις οινολάσπες του (sur lies fines). Λαμπερό κίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Το πλούσιο αρωματικό μπουκέτο εκπλήσσει μόλις το πλησιάζετε στη μύτη. Φρουτώδες και έντονο, με κυρίαρχο το άρωμα ροδάκινου, ανανά αλλά και άνθους λεμονιάς. Στο στόμα, ισορροπημένη οξύτητα και μακριάς διάρκειας επίγευση αφήνοντας μια γεμάτη, φρέσκια και φρουτώδη αίσθηση. Σερβίρεται στους 10 ο C και συνοδεύει μικρά ψάρια, θαλασσινά, πουλερικά, σαλάτες αλλά και φρούτα.
διαθέσιμο
Prinos Ροζέ, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16ο C ενώ ακολουθείται τρίμηνη ωρίμανςη στις οινολάσπες (sur lies fines) πριν την εμφιάλωση. Το χρώμα είναι ανοιχτό κόκκινο που θυμίζει κόκκους ροδιού. Το άρωμα παραπέμπει σε ώριμα κόκκινα φρούτα κυρίως κεράσι με μια ιδέα ροδοπέταλου. Δροσερή και ισορροπημένη γεύση, με λεπτεπίλεπτες τανίνες, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας, επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C. Συνοδεύει παραδοσιακά κρητικά εδέσματα όπως χοχλιοί, πίτες, σαλάτες και ζυμαρικά με ελαφριά σάλτσα ντομάτας.
διαθέσιμο
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
διαθέσιμο
Prosopa Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon και Merlot Πορφυρό χρώμα, αρωματικές νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών και βελούδινη γεύση. Σερβίρεται: 16-18˚ C, με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας και τυριά.
διαθέσιμο
Prosopa Λευκός, Παναγιωτόπουλος
Από τις ποικιλίες Φιλέρι, Ροδίτης και Ugni Blanc Λαμπερό χρώμα, αρώματα φρούτων και αγριολούλουδων, ευχάριστη γεύση και δροσερή επίγευση. Σερβίρεται: 8-10 ˚C, συνοδεύει αρμονικά χοιρινά, πουλερικά αλλά και ψάρια και οστρακοειδή.
διαθέσιμο
Saint George, Ιερόπουλος
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το νέο ροζέ κρασί μας, από την ποικιλία Αγιωργίτικο.
διαθέσιμο