Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Κτήμα Ρούσσος Λευκό
Organic Bio WinesΑσύρτικο, Μονεμβασιά, Μαλαγουζιά12,28 €
-
Bonnie & Clyde Chateau Mulonniere
Chardonnay, Pinot Noir, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες27,12 €
-
Barbaresco Brico Spessa, La Morandina
Nebbiolo54,13 €
-
Pouilly- Fume, Domaine De Terres Blanches
Sauvignon Blanc31,00 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Iri's Vineyard
Μαυροδάφνη14,50 €
-
Chardonnay Βαρέλι Bio, Παναγιωτόπουλος
Organic Bio WinesChardonnay15,40 €
-
Athina Ροζέ
Merlot5,80 €
Saint George, Ιερόπουλος
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το νέο ροζέ κρασί μας, από την ποικιλία Αγιωργίτικο.
διαθέσιμο
Ασύρτικο Wild Ferment, Γαία Οινοποιητική
Το προσεκτικά διαλεγμένο, για την ωριμότητα και ποιότητά του Ασύρτικο, προέρχεται αποκλειστικά από τον ορεινό αμπελώνα του Πύργου, γεγονός που το κάνει αρωματικότερο από το Ασύρτικο του υπόλοιπου νησιού. Το Ασύρτικο αυτό αφού περάσει από μία δωδεκάωρη φάση προζυμωτικής εκχύλισης στους 10οC περίπου, απολασπώνεται και οδηγείται σε μικρές ψυχόμενες ΙΝΟΧ δεξαμενές των 1.000lt και σε καινούργια βαρέλια γαλλικής και αμερικανικής δρυός καθώς και γαλλικής ακακίας των 225lt. Η αλκοολική ζύμωση ξεκινάει και εξελίσσεται από μόνη της πολύ-πολύ αργά. Τα στελέχη των ζυμομυκήτων που θα καταφέρουν να επικρατήσουν, θα είναι και εκείνα που τελικά θα καθορίσουν εν πολλοίς το χαρακτήρα του νέου κρασιού. Μία ιδιαιτερότητα των περισσότερων Ασύρτικων από τη Σαντορίνη είναι ότι, ενώ πρόκειται για λευκά κρασιά, έχουν συμπεριφορά ερυθρών! Δοκιμάστε να παλαιώσετε το ΑΣΥΡΤΙΚΟ της ΓΑΙΑΣ – WILD FERMENT για 2-3 χρόνια, αυστηρά όμως, σε θερμοκρασία που ποτέ δεν θα ξεπεράσει τους 12o-14οC. Το κρασί θα αλλάξει βαθιά. Η μεταλλικότητά του θα υποχωρήσει, ενώ αρώματα φρούτων και μελιού θα ντύσουν το σώμα του. Θυμηθείτε να το περάσετε σε μία φαρδιά καράφα (decanting) περίπου μισή ώρα πριν το απολαύσετε. Η νέα διάστασή του θα σας ενθουσιάσει!
διαθέσιμο
Βιδιανό, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Βιδιανό Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική λευκή οινοποίηση, σε χαμηλές θερμοκρασίες (16ο C). Ωρίμανση χρονικής διάρκειας 3 μηνών στις οινολάσπες (sur lies), ακολουθούμενη από την εμφιάλωση. Νεανική εμφάνιση με ελαφρώς πράσινη χροιά και μια μέτρια έντονη απόχρωση χρυσού. Αρκετά φρέσκο στη μύτη με νότες φρέσκων φρούτων όπως εσπεριδοειδή, βερίκοκο, κυδώνι, αχλάδι, πεπόνι αλλά και ξηρών καρπών κυρίως αμυγδάλου. Χαρακτηριστική ελαιώδη υφή και μοναδική οξύτητα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C και μπορεί να συνοδεύσει μεγάλη ποικιλία φαγητών όπως πουλερικά, ψάρια (λιπαρά, άπαχα), θαλασσινά, χορταρικά, ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 50% Βιδιανό - 50% Ασύρτικο Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Η οινοποίηση πραγματοποιείται ξεχωριστά για κάθε ποικιλία. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ολοκληρώνεται σε δρύινα βαρέλια όπου παραμένει επί τρεις μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η ωρίμανση του. Απαλό κίτρινο, λαμπερό που απεικονίζεται στο ποτήρι. Το άρωμα κομψό με νότες ανανά, βερίκοκου και χαμομηλιού κομψό με νότες ανανά, βερίκοκου και χαμομηλιού τα οποία συνδυάζονται περίτεχνα με βανίλια, ξηρούς καρπούς και δρυς . Γεμάτο στόμα, λιπαρότητα, αισθητή οξύτητα τα οποία επιτρέπουν στο φρούτο να εκφραστεί ιδανικά. Μακριάς διάρκειας επίγευση που αφήνει μια γεύση βερίκοκου και βανίλιας . Σερβίρεται σε θερμοκρασία 12-14ο C. Συνοδεύει θαυμάσια πλούσια, καπνιστά τυριά, ψάρια και θαλασσινά.
διαθέσιμο