Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Rioja Gran Reserva, Finca Manzanos
Tempranillo, Grenache/ Garnacha36,60 €
-
Άρας, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο15,62 €
-
Monograph Ασύρτικο
VeganΑσύρτικο9,48 €
-
Ασύρτικο Wild Ferment, Γαία Οινοποιητική
Ασύρτικο31,25 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Θαλασσίτης Cellar Aged
Ασύρτικο55,80 €
-
Petali Λευκό, Διαμαντάκης
Ασύρτικο8,93 €
-
Athina Ερυθρός
Merlot5,80 €
-
Rioja Los Hermanos De Manzanos Crianza, Finca Manzanos
Tempranillo, Grenache/ Garnacha14,40 €
![altervino](/images/virtuemart/category/white grapes new.jpg)
Λευκοί Οίνοι
Champagne Piper Heidseick Special Edition 1971
Ο οίκος Piper-Heidsieck παρουσιάζει την Special Edition, ένας τρύγος που πραγαματοποιήθηκε 50 χρόνια πριν κι εμφιαλώθηκε πρόσφατα, με το όνομα HORS SERIE 1971.
διαθέσιμο
Chardonnay Βαρέλι Bio, Παναγιωτόπουλος
Ένα κρασί, ωριμασμένο σε δρύινα βαρέλια, με έντονο χρώμα, αρώματα βανίλιας, μήλου και αχλαδιού, πλούσιο στόμα και χαρακτηριστική επίγευση. Απολαύστε το, στους 8-10°C, με έντονα λευκά πιάτα
διαθέσιμο
Chardonnay, M&Z
Λεμόνι κίτρινο και πολύ φωτεινό με αρώματα τροπικών φρούτων. Στο στόμα φρέσκο και μεταξένιο.
διαθέσιμο
Costa Del Sole Passito, La Morandina
ΟΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΓΛΥΚΟΣ Ποικιλίες: 60% Moscato, 40% Riesling Μετά από μακρά πίεση, το γλεύκος ζυμώνει για περίπου ένα έτος σε μικρά βαρέλια. Βαθύ κίτρινο χρώμα με χρυσές αποχρώσεις. Στη μύτη είναι έντονο, ζεστό, με νότες βερίκοκων, ροδάκινων, δεντρολίβανου και μαρμελάδας σύκου. Στο στόμα είναι στρογγυλό, με έντονες αρωματικές νότες και φρέσκο τελείωμα. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΚΟΟΛ: 15,5% αλκοόλη και υπολειμματικά σάκχαρα 170 gr / l. Απολαύστε το μόνο του ή με τυριά Langa.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Meursault, Benjamin Leroux
Chardonnay από την Cote De Baune. Υποκίτρινο χρώμα,στη μύτη έχει πλούσια αρώματα ώριμων φρούτων ενώ στο στόμα εκφράζει την τυπικότητα στης περιοχής δίνοντας μας ένα κομψό Meursault με μακρά επίγευση. Συνοδεύει άριστα λιπαρά ψάρια, οστρακόδεμα και πλούσια λιπαρά τυριά.
διαθέσιμο
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: PECORINO Τα σταφύλια μεταφέρονται στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Ένα τραγανό και φρέσκο Pecorino από το Abruzzo, πράσινο λεμόνι με άνθη και αρώματα γκρέιπφρουτ στη μύτη. Ξηρό και τραγανό με οξύτητα εσπεριδοειδών και νότες λευκού ροδάκινου, αχλαδιού και πράσινου μήλου. Μακρά και δροσερή επίγευση. Συνδυάζεται με καλοκαιρινές σαλάτες, ψάρι, ελαφρύ κρέας και ελαφριές σούπες Σερβίρεται δροσερό στους 10/12 °C
διαθέσιμο