Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
![altervino](/images/virtuemart/category/white grapes new.jpg)
Λευκοί Οίνοι
Chardonnay Βαρέλι Bio, Παναγιωτόπουλος
Ένα κρασί, ωριμασμένο σε δρύινα βαρέλια, με έντονο χρώμα, αρώματα βανίλιας, μήλου και αχλαδιού, πλούσιο στόμα και χαρακτηριστική επίγευση. Απολαύστε το, στους 8-10°C, με έντονα λευκά πιάτα
διαθέσιμο
Chardonnay, M&Z
Λεμόνι κίτρινο και πολύ φωτεινό με αρώματα τροπικών φρούτων. Στο στόμα φρέσκο και μεταξένιο.
διαθέσιμο
La Promesse De L' Ange, Chateau Hermitage Saint Martin
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Πιστοποιημένο κρασί βιολογικής καλλιέργειας, εγκεκριμένο από τη vegan society. Ποικιλίες: Viogner Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. Mετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει για 8 έως 10 μήνες σε βαρέλια (30% νέα) Φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Xρυσό χρώμα με έντονες λάμψεις. Στη μύτη διακρίνονται φρέσκα, φρουτώδη και λουλουδάτα αρώματα με εξαιρετική κομψότητα. Γεμάτο στόμα με εξαιρετική διάρκεια. Εξαιρετκό απεριτίφ ή συνδυάζεται τέλεια με θαλασσινά, ασιατική κουζίνα fois gras ή ελαφρώς πικάντικα πιάτα ψαριού ή κοτόπουλου. Supremely fresh and succulent, stunning as an aperitif or with tapas and sea food but also an absolute revelation at table with oriental cuisine, foie gras, or a softly spiced curried fish or chicken
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Meursault, Benjamin Leroux
Chardonnay από την Cote De Baune. Υποκίτρινο χρώμα,στη μύτη έχει πλούσια αρώματα ώριμων φρούτων ενώ στο στόμα εκφράζει την τυπικότητα στης περιοχής δίνοντας μας ένα κομψό Meursault με μακρά επίγευση. Συνοδεύει άριστα λιπαρά ψάρια, οστρακόδεμα και πλούσια λιπαρά τυριά.
διαθέσιμο
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: PECORINO Τα σταφύλια μεταφέρονται στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Ένα τραγανό και φρέσκο Pecorino από το Abruzzo, πράσινο λεμόνι με άνθη και αρώματα γκρέιπφρουτ στη μύτη. Ξηρό και τραγανό με οξύτητα εσπεριδοειδών και νότες λευκού ροδάκινου, αχλαδιού και πράσινου μήλου. Μακρά και δροσερή επίγευση. Συνδυάζεται με καλοκαιρινές σαλάτες, ψάρι, ελαφρύ κρέας και ελαφριές σούπες Σερβίρεται δροσερό στους 10/12 °C
διαθέσιμο